Technical Park stelt nieuw innoverend achtbaantype voor

Het Italiaanse bedrijf Technical Park, dat we vooral kennen van hun flatrides, stelde onlangs een nieuw achtbaantype voor. Met Aerobat Coaster – Flying Patrol hebben ze een interactieve achtbaan in hun catalogus waarbij de passagiers zelf hun ritervaring kunnen bepalen.     

 

De Aerobat Coaster is een gelanceerde achtbaan met interactieve stoeltjes, waarbij men aan de hand van vleugels zelf kan beslissen hoeveel keer men over de kop gaat. Dit systeem kennen we vooral van hun Aerobat flatride Squadron 33 die dit jaar opende in Dennlys Parc, maar natuurlijk ook van de Sky-Fly attracties van Gerstlauer.

 

 

Met Flying Patrol hebben ze een standaardmodel waarbij de track een 8-vorm heeft en men verschillende rondjes het parcours kan afleggen. Iedere passagier heeft zijn eigen stoeltje die voorzien is van een heupbeugel.

 

 

Een soortgelijk type achtbaan werd enkele jaren geleden ook reeds voorgesteld door Ride Engineers Switzerland. Het is nog niet duidelijk waar en wanneer het eerste exemplaar zal openen.

 

Bron:Technical Park