Sfeervolle herfstactiviteiten in Fårup Sommerland

Het Deense pretpark Fårup Sommerland heropent van 13 tot 21 oktober 2018 voor de herfstvakantie haar poorten. Het belooft een speciale periode te worden. Tijdens deze negen dagen zijn de bomen al gekleurd in herfstkleuren en vinden er heel wat activiteiten plaats voor jong en oud.

 

Agrotoerisme

In de herfstvakantie kun je een kalf aaien, enorme tractoren zien of een boer ontmoeten. Ervaar dit alles en nog veel meer met spannende en educatieve activiteiten die tijdens de herfstvakantie elke dag op Fårup’s Event Square te vinden zijn.

 

Pindvin Vinterhi

Pindvin Vinterhi is een leuk doolhof gemaakt uit strobalen. Probeer je weg te vinden uit dit doolhof!

 

Det Hjemsøgte Skibsværft

Dit jaar kan je opnieuw de vervloekte scheepswerf bezoeken. Wanneer je door de poort stapt, zal je een nieuwe wereld ontdekken. Het hele gebied rond Falken, Hurricane en het Aquapark wordt tijdelijk omgebouwd tot een grote en oude werf vol enge scheepswerfarbeiders.