Ontdek hier de attractielijst van de Mega Kermis in Venlo

Dit jaar vindt de Mega Kermis van Venlo plaats van 12 oktober tot en met 21 oktober 2018. Er komen 38 kraampjes naar de stad waarvan er 12 grootvermaak zijn. Toppers zijn het reuzenrad en de Booster.

 

Voor de achtbaan liefhebbers telt de Mega Kermis in Venlo 2 rollercoasters. Het gaat om de Super Mouse van de Voer, dit is een wilde muis achtbaan met draaiende karretjes. Ook de Dragon van Peter Stroucken is van de partij, dit is een familie achtbaan met de Big Apple / Wacky Worm lay-out.

 

Bij de blikvangers van de kermis is ongetwijfeld het Europa Rad van Vallentgoed. Dit is een reuzenrad van 38 meter hoog. Ook de Booster van Regter is van de partij. In deze snelheidsmolen maak je een aantal duizelingwekkende rondjes door de lucht. Een andere leuke thrill ride is de Break Dance “Deca Dance” van Vale en Verwijk, maar ook de Copacabana Polyp van Paashuis-van der Veen is van de partij.

 

Voor de kinderen hebben we de Flying Jumbo van Vermolen, het funhouse “Fun Circus” van Drenth of het andere funhouse “Snow Party” van Cameron. Ook het spookhuis Frankenstein van Verbruggen-de Raden is van de partij net zoals de botsauto’s van Regter.

 

 

Grootvermaak:

Super Mouse – de Voer

Dragon – Stroucken

 

Deca Dance – Vale-Verwijk

Copacabana Polyp – Paashuis-van der Veen

Flying Jumbo – Vermolen

Top Spin No.2 – Straub GEANNULEERD

Europa Rad – Vallentgoed

Booster – Regter

 

Fun Circus – Drenth

Snow Party – Cameron

Frankenstein – Verbruggen-de Raden

Autoscooter – Regter

 

 

 

 

Bron: kirmes-beschickungen