Parque de Atracciones klaar voor Halloween met nieuw spookhuis

Nog tot 4 november kan je genieten van een ware horrorervaring in het Spaanse park Parque de Atracciones. Ben je iemand die graag naar enge films kijkt en je ogen niet sluit bij het zien van angstaanjagende scènes? Dan is deze ervaring zeker iets voor jou.

 

Vorig jaar werd dit Halloweenevenement nog bekroond tot beste evenement van Spanje door PA-Community en dit jaar beloven ze het nog enger en grootster aan te pakken.

Overdag kan je hier terecht voor een angstaanjagende familie-ervaring. Ze beloven een programma vol activiteiten en shows door de allerkleinsten. Bovendien zal het kindergedeelte van Nickelodeon Land volledig worden versierd met pompoenen, spinnenwebben, skeletten, mummies en zoveel meer. Daarnaast mogen de kinderen ook verkleed naar het park komen.

Voor de echte horrorliefhebbers is er heel wat te beleven. Zo hebben ze maar liefst 5 spookhuizen waaronder “Horror Cinema Director’s Cut”. In dit huis neem je een kijkje achter de schermen van de cinema waar de bekendste horrorfilms tot leven komen.

In het spookhuis “Nosferatu” kom je oog in oog te staan met de geheime orde van Van Helsing en daal je af in de crypte van de bloeddorstige vampieren. Daarnaast mag een bezoekje aan “Hospital De Los Muertos” zeker niet ontbreken. Alles wat je in dit oude ziekenhuis zult ervaren kan echt zijn of gewoon het product van een fobie…

Ook liefhebbers van The Walking Dead kunnen hun hartje hier ophalen, want ook dit park heeft zijn eigen Walking Dead ervaring. Loop langs verschillende scènes van de serie zoals het ziekenhuis en de gevangenis en waan je je middenin de actie. Tot slot is er dit jaar ook een gloednieuw spookhuis te vinden onder de naam “The Hunters Blackout”. Hierbij zullen de jagers je door de donkere riolen van de stad brengen tot ze hun hol bereikt hebben, maar ben je daar dan veilig of in gevaar?

Online tickets zijn beschikbaar vanaf €19.90. Daarnaast is er dit jaar ook een combi-ticket beschikbaar vanaf €62 waarmee je vrije toegang hebt tot Parque de Atracciones en Parque Warner tot en met 4 november 2018.

 

 

Bron: Parque de Atracciones