Gardaland toont eerste beelden van het nieuwe hotel dat opent in 2019

Met een pakkend 3D-filmpje en exclusieve beelden onthult Gardaland Resort de architectuur van het nieuwe Gardaland Magic Hotel dat eind mei 2019 haar deuren opent met een investering van 20 miljoen euro.

 

De beelden tonen de architectonische kenmerken van deze nieuwe accommodatie met het paarse dak, met een goudkleurig hek dat opent op het symbool van Gardaland Magic Hotel: de Gigantische tovenaarshoed hangend boven een tuin waar enorme kleurrijke bloemen en paddenstoelen groeien. Alles roept een magische en surrealistische sfeer op in perfecte harmonie met de nieuwe FUN & MAGIC trend die de wereld van het toerisme voor volgend jaar heeft aangegeven.

 

 

Zoals blijkt uit de nieuwe consumptiescenario’s – die momenteel worden besproken op de TTG Travel Experience in Rimini (Italië) – verandert de reiswereld dankzij de ontwikkeling van technologieën die de mogelijkheid bieden om omgevingen en ervaringen op een persoonlijke manier te recreëren en te reproduceren, waardoor de grens tussen de echte wereld en de virtuele wereld wordt doorbroken. Het transformeren van reizen in een leuke en magische ervaring om te delen op sociale netwerken, verhoogt de interesse in toeristische producten die de kracht hebben om te verrassen en te entertainen.

Gardaland beantwoordt al helemaal aan deze nieuwe trend, omdat het een echte fantasiewereld is, een plaats van onbezorgdheid en magie, die zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld tot een van de meest populaire plekken voor toeristen die op zoek zijn naar amusement. Gemakkelijk te bezoeken, want ontworpen voor gastvrijheid, een unieke en surrealistische plek: een wereld waarin je kan reizen met je fantasie, waar entertainment traditie is en de magie nòg verrassender is.

 

Helemaal in lijn met de nieuwe trend, wijdt Gardaland het hele seizoen van 2019 aan FUN & MAGIC en verenigt daarmee de traditie van amusement met het verrassende nieuwtje van de magie. Gardaland Magic Hotel zal voor kinderen en hun families een droom zijn die uitkomt en die het bezoek aan het Park verlengt en omzet in een reiservaring zonder onderbrekingen.

Het hotel zal bestaan uit 128 ruime kamers, helemaal in thema, in 3 verschillende settingen – Grande Mago, Cristallo Magico en Foresta Incantata; elke kamer wordt verdeeld in twee verschillende zones, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden, ontworpen om een unieke ervaring te beleven met het hele gezin.

Het nieuwe hotel komt vlakbij de andere twee hotels – Gardaland Hotel en Gardaland Adventure Hotel – te staan, waarmee het een ruim waterpark deelt voor plezier en ontspanning.

Het uitgebreide aanbod van het Resort en de groeiende belangstelling van buitenlandse toeristen brengt Gardaland ertoe nieuwe potentiële markten te ontwikkelen, in en buiten Europa, en overeenkomsten te sluiten met belangrijke touroperators.

De goede keuken, het karakteristieke landschap, het milde klimaat en een veelvuldig aanbod aan entertainment heeft ervoor gezorgd dat het Gardameer een van de geliefdste Italiaanse vakantiebestemmingen is.