Fotoalbum: Movie Park Germany – Halloween Horror Festival 2018

In oktober staan veel parken helemaal in het teken van Halloween. Zo ook Movie Park Germany, dat met haar acht spookhuizen zichzelf presenteert als ‘het grootste halloweenevenement van Europa’. Nieuw voor dit jaar is Wrong Turn, een spookhuis dat zich bevindt in de voormalige darkride Ice Age Adventure. Bezoekers krijgen een interactieve lantaarn mee, die hen onderweg in de steek laat. Verder zijn er ook de klassieke spookhuizen, zoals DeathPital, Slaughterhaus en Hostel. Hoewel er overdag weinig van Halloween te merken is, keert de sfeer in het park om 18 uur helemaal om. Het park wordt volledig overgenomen door monsters en andere gruwelijke creaties, die een groot deel van het park onveilig maken. Wij gingen onlangs een kijkje nemen en brachten onderstaande foto’s mee.