Een magisch Halloweenjubileum in Djurs Sommerland

In het Deense Djurs Sommerland wordt van 13 tot 21 oktober een magisch Halloweenevent georganiseerd. Het park wordt volledig getooid in de herfstkleuren, waartussen pompoenen voor een oranje gloed zorgen.

 

25000 pompoenen, heksen en ratelende skeletten, zorgen van 13 tot 21 oktober 2018 voor een enge Halloweensfeer in het Deense Djurs Sommerland. Het park is tijdens deze periode alle dagen geopend van 10 tot 18 uur. Wie wil griezelen, kan terecht in twee spookhuizen, een heksenschool en een pompoensoepfabriek.

Van 13 tot 20 oktober kan men na parksluiting inschrijven voor een speciaal jubileumfeest. De gasten krijgen op deze avonden een VIP-rondleiding door het spookhuis Græskar Fabrikken, genieten van een heerlijk buffet, krijgen een welkomstdrankje en worden geëntertaind door gekke koks.

 

HekseSkolen – Heksenschool

Zwarte heksen nemen u mee op een reis doorheen 15 verschillende kamers, gevuld met hekserij, magische en zintuiglijke ervaringen. U krijgt een magische bril en ervaart magische en unieke 3D-effecten. Onderweg zult u mysterieuze heksen tegenkomen, zwevende letters en zoveel meer.

 

Kinderen jonger dan 8 jaar hebben alleen toegang tot de Heksenschool samen met een volwassene.

 

GræskarFabrikken – Pompoensoepfabriek

Een stormachtige nacht, een bliksemschicht en plotseling woedt er onrust in de GræskarFabrikken. Plotseling komen alle pompoenen tot leven. De ingrediënten voor de nieuwe soep komen allemaal tot leven.

 

Kinderen van 8-9 jaar hebben alleen toegang tot de GræskarFabrikken samen met een volwassene.

 

Bron en foto’s: Djurs Sommerland