Nieuwe attractie geopend bij Mega Speelstad

Het Belgische indoorpark Mega Speelstad opende onlangs een gloednieuwe attractie genaamd Flying Beaver. Deze nieuwe aanwinst  kreeg een plekje tussen de tal van andere kinderattrracties die het park in haar aanbod heeft.

 

Met Flying Beaver opende het Belgische indoorpark Mega Speelstad een gloednieuwe attractie. Dit park had al een enorm aanbod kinderattracties, die zowel indoor als outdoor opgebouwd zijn, maar vond toch nog een plekje om een draaimolen bij te zetten.

Flying Beaver, zoals de molen genaamd is, is een draaimolen met vliegtuigjes die je zelf op en neer kan doen bewegen door een hendel. Deze werd vervaardigd door het Italiaanse bedrijf Technical Park.

Wie Mega Speelstad een bezoekje brengt betaald als ouder geen toegang, kinderen mogen binnen aan 11 euro, wie vanaf 17 uur langskomt, betaalt maar 7 euro per kind. In het park staan tal van kinderattracties, maar ook credithunters bezoeken dit Belgische parkje graag omwile van de Disco Coaster en de Butterfly.

Het park bestaat uit een groot indoorgebied, maar ook een outdoorzone met tal van attracties en een sprookjesstad.

 

Bron en foto’s: Mega Speelstad