Six Flags Great Escape geeft waterpark een nieuwe naam en nieuwe attracties

Het Amerikaanse pretpark Great Escape, onderdeel van de Six Flags-groep, gaat tegen volgend jaar haar waterpark een nieuwe naam geven. Verder wordt een nieuwe attractie en waterspeelplaats toegevoegd.

 

Great Escape, een pret- en waterpark gelegen in New York, zal volgend jaar een uitbreiding van haar waterpark Splashwater Kingdom openen. Verder zal de naam van het waterpark wijzigen naar Hurricane Harbor. Het park zal ongeveer 4200 m2 groter worden.

De eerste toevoeging aan het park wordt Bucket Blasters, een twist ‘n’ splash-attractie waarbij je plaatsneemt achter een waterkanon. De tobbes van deze attracties draaien in het rond, alsook de plateaus waarop ze bevestigd zitten.

De tweede toevoeging wordt de waterspeelplaats Shipwreck Cove. Deze bevat een zwembad vol activiteiten als geisers, watersproeiers en fonteinen. Verder komen er schaduwrijke zitplaatsen en horeca.

 

Bron en foto’s: Great Escape