Fotoalbums: NASCAR SpeedPark, Smoky Mountain Alpine Coaster – juni 2018

In onze volgende fotoalbums bekijken we vier kleinere Amerikaanse parken: Smoky Mountain Alpine Coaster, NASCAR SpeedPark, Go Kart Plus en DelGrosso’s Amusement Park. Deze parkjes bieden elk op zich enkele leuke attracties aan. Tevens is de Alpine Coaster een van de weinige exemplaren die je in de USA kan vinden.

 

Fotoalbum: DelGrosso’s Amusement Park

DelGrosso’s Park is een familiepark gelegen in Tipton, Pennsylvania. In het park vinden we 30 attracties terug, voornamelijk gericht op kinderen, waaronder twee achtbanen. Die achtbanen waren reden genoeg voor Themeparkfreaks Jos, Dries en Jonathan om het park op hun planning te zetten. De grootste achtbaan is de Revechon Spinning Coaster Crazy Mouse. Een kleinere achtbaan is Wacky Worm, welke gebouwd werd door Fajume. Helaas besloot het park door de regen enkel de overdekte attracties te openen, daar zaten beide achtbanen spijtig genoeg niet bij.

 

Fotoalbum: NASCAR SpeedPark

Het Nascar Speedpark staat in het teken van de gelijknamige autosport. Dit park is gelegen in de Smokey Mountains en is zeer familiegericht. In het park vinden we dan ook voornamelijk kleinere attracties terug, maar ook een achtbaan. De achtbaan kreeg de naam Speedway Coaster en werd gebouwd door Zierer. Let op, je kan niet apart betalen voor de achtbaan, je moet een toegangsticket van 31 dollar betalen. Maar met dit toegangsticket kan je de hele dag onbeperkt racen op de outdoor kartbaan. Dus reken zeker genoeg tijd hier uit om je uit te leven op de kartbaan.

 

Fotoalbum: Smoky Mountain Alpine Coaster

De Smoky Mountain Alpine Coaster is een van de weinige Alpine Coaster die te vinden is in Amerika. Hij is gebouwd door Wiegand en heeft een lengte van 1200 meter.

 

Fotoalbum: Go-Karts Plus

Het Go-Karts Plus park is gelegen in Williamsburg, Amerika. In het park vind je uiteraard Go-Karts, maar ook een collectie familievriendelijke attracties. Zo vind je er bijvoorbeeld botsauto’s, een Disk O, bumperbootjes en een minigolf parcours. Maar de reden dat de Themeparkfreaks dit parkje bezochten was het kleine achtbaantje Python Pit.