Six Flags Over Georgia opent spannende frisbee attractie

Het Amerikaanse pretpark Six Flags Over Georgia krijgt er volgend jaar een stevige Thrillride bij met Pandemonium. Pandemonium wordt een zogenaamde Frisbee attracties, gebouwd door Zamperla. De attractie komt te staan in een nieuw themagebied genaamd Screampunk.

 

Six Flags Over Georgia speelt volgend jaar de kaart van de thrill uit. Het park zal een gigantische frisbee attractie openen die de naam Pandemonium zal dragen. Bij deze attractie betreden 40 bezoekers een grote pendel die heen en weer schommelt aan bijna 120 km/h, tot een hoogte van 50 meter.

 

 

Pandemonium zal de blikvanger worden van het nieuwe ScreamPunk gebied dat aangelegd zal worden. Behalve de frisbee zullen ook aangepaste horecapunten openen en winkels. ScreamPunk is de Six Flags kijk op het populaire SteamPunk thema, waarbij wetenschap gecombineerd wordt met industriële machines op stoomkracht. De zone opent al in maart 2019, Pandemonium opent aan het einde van de lente.

 

Bron en foto’s: Six Flags