Fotoalbum: Holiday World – juni 2018

Holiday World is een pretpark in Amerika dat volledig in het teken staat van de feestdagen. Zo vindt je er een Christmas zone, Thanksgiving zone, 4th of Juli (de Amerikaanse nationale feestdag) zone en een Halloween zone. Het park is drie houten achtbanen rijk, waaronder: Legend, deze opende in 2000 en werd gebouwd door Custom Coasters International (CCI), Raven die opende in 1995 en werd gebouwd eveneens door CCI en Voyage die opende in 2006, deze werd gebouwd door The Gravity Group. Met Thunderbird heeft het park een bijzonder B&M Wing Coaster in het aanbod, deze wordt namelijk gelanceerd aan 96 km/h vooraleer je doorheen vier inversies gaat en is de enige B&M gelanceerde Wing Coaster ter wereld. Maar eigenlijk draait Holiday World vooral rond het waterpark dat een zeer sterk waterslide aanbod heeft. Leuke extraatjes zijn hier dat frisdrank onbeperkt gratis is en ook de waterbestendige zonnecrème is volledig gratis te gebruiken.