Efteling langer open in aanloop naar de Winter Efteling

In de weekenden van september en oktober is de Efteling geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Dat geldt ook tijdens de Herfstvakantie in Zuid-Nederland (12 t/m 20 oktober). Bezoekers kunnen in de herfst een uur langer genieten van alle attracties, live entertainment en het Sprookjesbos in nazomerse gloed. Ook brengt de Efteling vanaf 16 september een betoverende, internationale Efteling-theatershow op de planken van het Efteling Theater: CARO. CARO wordt een familieshow die bezoekers herkenbare momenten uit het eigen leven bezorgt.
 
Visueel spektakel
Vanaf 16 september staat CARO in het Efteling Theater. In dit visuele spektakel zijn woorden overbodig. Humor, muziek en acrobatiek maken de show aantrekkelijk voor alle nationaliteiten. De bekende musicalacteur en regisseur Stanley Burleson tekent voor de regie en choreografie. CARO kan worden gecombineerd met een parkbezoek of een overnachting in een van de Efteling hotels of vakantieparken.
 
 
Oudjaar vieren in de Winter Efteling
Ook dit jaar wordt Oudejaarsavond op sprookjesachtige wijze gevierd in de Winter Efteling. Sinds 5 september zijn speciale tickets voor het Oud & Nieuw Feest verkrijgbaar.
 
Sprookjesachtig overnachten
Wie twee of meer dagen wil genieten van het attractiepark kan blijven slapen in de nabij gelegen Efteling hotels of in vakantiewoningen of appartementen in de vakantieparken. Overnachten in de Efteling is altijd inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.