TPF filmpje: Parc Bagatelle

In deze artikelreeks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks gaan wij wat uitleg geven over het filmpje dat je te zien krijgt. Vandaag nemen we je mee naar Parc Bagatelle.

 

Dit Franse parkje biedt een unieke achtbaan aan. Triops is een inverted boomerang achtbaan. Van dit type zijn er nog maar 3 in werking in de hele wereld, best een tripje naar dit park waard dus.

In het park vind je ook nog ral van andere attractie’s. Gaz express is een leuke achtbaan, met leuke effecten en ook de rapid river Le raft is zeer leuk, en mooi gemaakt. Nieuw is de draaimolen Silver wing.

Voor de muziek kozen we dit keer voor een melodisch deuntje met wat zacht gezang op de achtergrond. Geniet van het filmpje en bezoek zeker eens Parc Bagatelle.