The Villains keert terug in Mondo Verde

The Nightmare continues…..

Halloween “The Villains III” van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde was een groot succes en dit vraagt natuurlijk om een vervolg! Kom met Halloween lekker griezelen bij “ The Villains IV” Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober kun je in Wereldtuinen Mondo Verde weer terecht voor een portie stuipen op het lijf.

 

Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een akelig gebied met nieuwe scare zones: The Fun Maze, The Infected (World War Z), de Witte Wieven, Cave in the Woods, Victorians from Hell, Jungle Fever Deze 4e editie is er een nieuwe indoor scare zone: The Darkness! De naam voorspelt al niet veel goeds.

Je bent ook niet veilig op de wandelpaden, er zullen ook weer walking scare actors zijn, die overal kunnen opduiken in het park, en waarmee je ook op de foto kan! Ontmoet ook de predators en Alien en andere creeps. Er zijn meer dan 150 scare actors die je hartkloppingen bezorgen, of ‘gezellig’ met jou op de foto gaan.

Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horeca gelegenheden in het park, en Halloween goodies/lekkernijen scoren bij de marktkraampjes!

 

 

De Scarezones

 

Zone :  Jungle Fever

De jungle heeft meerdere geheimen…sommige kunnen beter niet ontdekt worden! Al eeuwenlang is het ,het jachtgebied van demonische wezens…. Zijn ze buitenaards? Bovennatuurlijk?  En wie is hun prooi?

Betreed de paden van de jungle en kom erachter!

 

Zone : The Darkness

Bang voor de duisternis? Ga dan beter niet in deze zone naar binnen! Wat je hier allemaal tegen gaat komen zal je hart doen kloppen in je keel! Een sinistere omgeving gevuld met bekende Villains uit alom bekende films..

Okay we lichten al een klein tipje van de sluier….

“ I want to play a game…”

“ Hi I am ……. Do you wanna play?”

“ What’s the boogeyman?”

De rest zullen wij nog niet verraden maar ga je zelf ervaren, als je durft!

 

Zone : The Infected (World War Z)

Een uitbraak van een nog onbekende infectie ,verandert mensen in razendsnelle zombies! Ze willen maar 1 ding , jou ook te pakken nemen! Durf jij hun gebied te betreden, op zoek naar de weg eruit? Je moet natuurlijk wel sneller dan hun zijn, want dit zijn geen walking dead!

 

Zone: Cave in the Woods

De grot in het bos vormt de bron van het kwaad wat hier in het bos huist. Opgeroepen door een stel onwetende groep jongeren zijn de meest gruwelijke wezens uit verschillende dimensies in het bos vrijgekomen om iedereen die hun pad kruist het leven tot een ware hel te maken!

 

Zone: The Fun Maze

Wat is het toch weer lachen met al die leuke clowns! Deze editie hebben ze het gangenstelsel met de nodige obstakels en attributen tot hun domein gemaakt!

Je bent van harte welkom, maar kom je er ook weer uit?

 

Zone : Victorians from Hell

De plaag heerste in het land , velen stierven een gruwelijke dood. Was het niet de ziekte die je van het leven beroofde, dan waren het wel de andere sinistere figuren die in deze zwarte tijd leefden. Ga langs bij de moordlustige barbier Sweeney Todd, of ontmoet karakters uit Sleepy Hallow…maar kijk uit…de zwarte dood heerst hier nog steeds!

 

Zone: De Witte Wieven

Als de nevel komt verschijnen ze …de witte wieven Sommigen goedaardig en mooi, anderen demonisch en afgrijselijk! De legendes vertellen verschillende verhalen over ze…

Durf jij ze te ontmoeten?

 

Walking Villains

Buiten de scare zones ben je ook niet veilig!

Ontmoet onze walking Villains en ga met ze op de foto, als je durft!

 

Afterparty  in Hell Hambra met DJ Jules van Hest! (Q Music The Party) en DJ Vlad!

Beide avonden wordt “The Villains “ afgesloten met een afterparty waarbij je ook nog eens de kans hebt om je favourite creeps te ontmoeten en met ze op de foto te gaan!

Lekker dansen in jouw eigen halloween outfit samen met alle andere Halloween fans!

DJ Jules van Hest , bekend van Q Music zal jullie van de nodige beats voorzien en er zullen ook nog videopnames gemaakt gaan worden!  DJ Vlad zal op de zaterdag ook aanwezig zijn met zijn Vampire Style Music!

De afterparty start om 0:00  als de scare zones sluiten in het park

Alle creeps van de zones zullen omstreeks 00:30  Hell Hambra betreden ….brrrrrr!

De afterparty duurt tot 01:30

 

The Villains staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en staat garant voor een avondvullend Halloween avontuur!

Kortom …The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven! 

Adviesleeftijd: 12+ (absoluut niet geschikt voor kleine kinderen!)

Scoor nu snel een ticket. Link: https://goo.gl/qxzGxm

Website: www.the-villains.com

Facebook: https://goo.gl/p5B1QA