Plopsaland De Panne krijgt nieuwe Bumba indoorzone met meerdere attracties

Bij Plopsaland De Panne sijpelde het nieuws naar buiten dat men een grote nieuwe indoorzone gaat bouwen tegen 2020. Deze nieuwe zone zal volledig in het teken staan van het Studio 100 figuurtje Bumba en zal meerdere attracties bevatten.

 

Plopsaland De Panne opende in 2000 de deuren. In 2020 mag het park dus 20 kaarsjes uitblazen en dat wordt gevierd met een nieuwe indoor themazone met meerdere attracties. Deze zone zal gebouwd worden in de huidige Bumbazone, waar nu nog het Bumbatheater staat. Dit gebouw werd vroeger gebruikt als plek voor een Bumbashow.

De nieuwe indoorhal zal het huidige theater dus vervangen, maar zal ook grotendeels gebouwd worden op de gronden achter dit Bumbatheater. In de hal is alvast een achtbaan en darkride voorzien, mogelijk komen er ook nog andere attracties te staan.

Het nieuws werd door CEO Steve Van den Kerkhof in een interview met Het Laatste Nieuws vermeld.

 

Nog meer openingen in 2020

In 2020 zal ook het langverwachte Plopsa Hotel de deuren openen. In het hotel komen 117 kamers, een restaurant, drank- en eetgelegenheden en een theater. Verder wordt er gewerkt aan een vakantiepark, dat opgedeeld wordt in meerdere themazones.

 

Anubis krijgt een opvolger

Verder liet Steve Van Den Kerkhof in het interview vallen dat we na 2020 opnieuw in de watten gelegd zullen worden met iets spectaculairs. Hij vertelde namelijk dat men na de opening van de Bumbazone een opvolger van Anubis wil gaan bouwen. Wat voor attractie dit zal worden, blijft voorlopig nog geheim, maar als ze Anubis willen evenaren moet het iets bijzonder worden.

 

Bron: HLN

Foto: Bob Van Dyck – Themeparkfreaks