Ontdek hier de attractielijst van de Öcher Sommerbend in Aken

De Öcher Sommerbend van Aachen vindt dit jaar plaats van 10 augustus 2018 tot en met 20 augustus 2018 op de Bendplatz in Aken. 120 kraampjes komen naar de stad, waarvan er 18 van het type grootvermaak zijn.

 

Twee achtbanen zijn deze keer present. De grootste is de X-Racer van Klünder, dit is een Wild Mouse coaster. De andere achtbaan is de Crazy Jungle van Luxem, een familie achtbaan met de Big Apple lay-out. Wie verkoeling zoekt kan terecht in de wildwaterbaan Big Splash van Klünder.

De grootste attracties van de kermis zijn de NoLimit van de Nederlandse exploitant van Reken en The King van Zinnecker. De NoLimit is een Capriolo van Mondial en de The King is een Loop Fighter van Technical Park.

Een spectaculaire thrill ride is de Heroes van Fick. Dit is een Orbiter van de Britse fabrikant Tivoli Enterprises. Andere leuke thrill rides zijn de Break Dancer No.2 van Dreher-Vespermann, de Musik Express “Beach Party” van Milz en de Matterhorn “Hawaii Swing” van Schaak.

Voor de kinderen zijn er spookhuizen, een funhouse, botsauto’s, een ballonnenmolen, een glijbaan en heel wat andere leuke attracties. De volledige attractielijst van het grootvermaak vind je hieronder.

 

 

Volledige attractielijst:

X-Racer – Klünder (Wild Mouse Coaster)

Crazy Jungle – Luxem (Family Coaster)

Big Splash – Klünder (Wildwaterbaan)

 

Break Dancer No.2 – Dreher-Vespermann (Break Dance)

Beach Party – Milz (Musik Express)

Hawaii Swing – Schaak (Matterhorn)

Crazy Jumbo – Weber (Jumbo)

Heroes – Fick (Orbiter)

NoLimit – van Reken (NL) (Capriolo)

Die Montgolfiere – Finke-Zarnikau (Ballonnenmolen)

The King – Zinnecker (Loop Fighter)

Hot Fly – Schmidt (Tripride)

Bayern Rutsche – Schierenback (Glijbaan)

 

Crazy Island – Schneider (Funhouse)

Ghost – Burghard (Spookhuis)

Geisterdorf – Fellerhoff (Spookhuis)

Autoscooter – Grass (Botsauto’s)

Autoscooter – Loosen (Botsauto’s)

 

 

Video’s:

 

 

Bronnen: kirmes-beschickungen, kermisvermaak