Nieuwe Belgische attractie Tiki Party in première op Schueberfouer

België heeft er een gloednieuwe attractie bij, het gaat om de Tiki Party van de exploitant Kylie Simon. Tiki Party maakt zijn première op de Schueberfouer van Luxemburg, die plaatsvindt van 23 augustus 2018 tot en met 11 september 2018.

 

De Tiki Party van Kylie Simon is een thrill ride van het type “Contact”, gebouwd door de Italiaanse fabrikant Fabbri. Op foto’s kunnen we zien dat deze attractie één van de best gethematiseerde kermisattracties van België is. De hele attractie is in een Tiki-jasje gestoken en bevat heel wat decoratie.

 

Op de Schueberfouer van Luxemburg is deze attractie voor het allereerst opgesteld. Fans kunnen deze daar van 23 augustus 2018 tot en met 11 september 2018 gaan uitproberen. Naar welke kermis de Tiki Party hierna naartoe zal gaan is nog niet bekend.

 

 

Bron & foto’s: tikipartysimon.be