IMAScore ontwikkelt knotsgekke muziek voor nieuwe achtbaan Schwaben Park

In het Duitse park Schwaben Park opent binnenkort een gloednieuwe, unieke achtbaan met Wilde Hilde.  Voor een knotsgekke soundtrack werd er een beroep gedaan op het Duitse IMAScore. Zij ontwikkelden een liedje waarbij het gekakel van een kip centraal staat.

 

De bouw van de unieke achtbaan Wilde Hilde verloopt zeer snel in het Duitse park Schwaben Park. Enkele weken geleden kwamen de eerste trackdelen aan in het park en ondertussen staat de baan al recht. De eerste testritten vonden plaats en een opening lijkt in aantocht.

 

 

Knotsgekke muziek

Het park deed in het verleden al beroep op de Duitse componisten van IMAScore voor het ontwikkelen van muziek bij bepaalde attracties. Ook voor de soundtrack van Wilde Hilde mocht IMAScore nog eens haar beste beentje voorzetten.

IMAScore componeerde een knotsgekke soundtrack voor de achtbaan, waarbij kakelende kippen centraal staan. Het liedje doet wat denken aan de populaire Popcornsong.

 

 

Wilde Hilde

Deze unieke achtbaan werd ontwikkeld door het jonge Zwitserse bedrijf Ride Engineers Switzerland. Het wordt de eerste in haar soort en zal een hoogte krijgen van 25 meter. De passagiers zullen per twee rug aan rug zitten, wat een totaal van vier passagiers per bakje maakt. Men zal de achtbaan kunnen betreden vanaf vier jaar. De rit zal anderhalve minuut duren en verlopen over een parcours van 100 meter.

 

 

Ondertussen gingen de testritten van start.

 

 

Bron en foto: Schwaben Park