Het Franse L’Île aux Géants opent Avengers Roller Coaster

Goed nieuws voor de Franse achtbaan fanaten. Het Franse pretpark L’Île aux Géants, vrij vertaalt als Eiland van de reuzen, gaat een nieuwe achtbaan openen dit jaar. Het gaat om een grote achtbaan die geschikt is voor het hele gezin. Hiermee is het al de 16de nieuwe achtbaan voor Frankrijk dit jaar.

 

De nieuwe achtbaan wordt de Avengers Roller Coaster, die voorheen rondreisde op de Franse kermissen onder de naam Avengers. Het betreft achtbaan van het type Zycklon / Galaxy, een gekend model voor de kermissen. Dit is de ideale familie coaster want deze is geschikt voor zowel jong als oud!

 

L’Île aux Géants is een pretpark in de streek Poitou-Charentes. Het pretparkje richt zich vooral op kinderen. Zo staan er springkastelen, kan je eendjes vissen of door een hindernissen parcours gaan. Er is ook een waterspeelplaats voor kinderen. Het park heeft al een achtbaan, dit is de Brocomela, een Big Apple / Wacky Worm roller coaster. De Avengers Roller Coaster wordt met voorsprong de grootste attractie van het park.

 

 

Foto’s: Xander Van Merkesteijn