Halloween in Disneyland Paris, volledig in het teken van 90 jaar plezier met Mickey

Om 90 jaar Mickey te vieren organiseert Disneyland Paris een groot verjaardagsfeest met een speciaal programma. Het startschot van ‘De Grandioze Mickey Mouse Party’ wordt op 1 oktober 2018 gegeven met een nieuw Halloween seizoen dat de meest bekende muis uit de geschiedenis van de animatie in de spotlights zet.

 

Dit jaar beloofd Halloween in Disneyland Paris een waanzinnig feestje te worden waarbij ook 90 jaar plezier met Mickey wordt gevierd. Mickey zal de show stelen met een gloednieuwe paradewagen die speciaal voor hem is ontwikkeld om te schitteren in de mini Halloween parade en de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ maakt zijn opwachting in Discoveryland in het Disneyland Park. Tot slot is er geen Halloween zonder de ‘Disney Schurken’.

Maak je klaar om te huiveren tijdens onvergetelijke ontmoetingen en een spectaculaire show… Wacht niet langer en ontdek het programma:

 

Mickey’s Halloween Cavalcade

Het is de meest langverwachte parade van het seizoen. Mickey’s Halloween Cavalcade is eindelijk terug met een leuke nieuwigheid: een gloednieuwe paradewagen genaamd ‘Mickey’s Illusion Manor’. Waarom deze naam? Omdat het 90 jaar fantasie zal vieren op de meest ondeugende manieren, met tal van verschijningen en verdwijningen… Mickey kan niet wachten om je zijn trucs te tonen! Daarbij wordt hij geholpen door enkele grappige zombies en de 3 lolbroeken Kwik, Kwek en Kwak. Maar geen reden tot paniek want ook Minnie, Donald, Katrien, Knabbel en Babbel, de Drie Kleine Biggetjes en vele anderen Disney Figuren zullen schitteren op hun eigen paradewagens, die volledig uitgedost zijn in herfstkleuren.

 

Nieuwe attractie: ‘Mickey’s PhilharMagic’*

‘De Grandioze Mickey Mouse Party’ start op 1 oktober 2018 en gaat gepaard met de komst van een unieke attractie in Europa: ‘Mickey’s PhilharMagic’. Maak je klaar om te genieten van een nieuwe 4D-ervaring in het Discovery Theater in het Disneyland Park. Eenmaal geïnstalleerd in je stoel, zie je Mickey en Donald op het grote scherm. Ze nemen je mee in de wondere wereld van de grootste Disney klassiekers zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King met nieuwe avonturen veroorzaakt door de onbeheerste Donald. Het is de ideale gelegenheid om te genieten van de populairste nummers van Disney en om 90 jaar Mickey in stijl te vieren.

*De attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ blijft ook geopend na het Halloween seizoen

 

Oog in oog met de Disney Schurken

Halloween is ook HET seizoen van de mogelijkheden, vooral voor degenen die graag oog in oog willen komen te staan met de bekende Disney Schurken. De angstaanjagende Maleficent gebruikt een spreuk om de binnenplaats van het Kasteel van Doornroosje om te vormen tot een enorme braamstruik. Deze neemt de vorm aan van haar onheilspellende draak… De grootste waaghalzen gaan de uitdaging aan om samen met haar op de foto te gaan of om een duivels gesprek te voeren.

Vele Disney Schurken nodigen je uit voor hun show ‘It’s Good to be Bad with the Disney Villains!’ op Castle Stage in het Disneyland Park. Je zult er onder andere de Koningin zien uit Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Cruella (101 Dalmatiërs), Kapitein Haak (Peter Pan), de Hartenkoningin (Alice in Wonderland), Jafar (Aladdin), Gaston (Belle en het Beest), Frollo (De Klokkenluider van de Notre-Dame), Dr. Facilier (De Prinses en de Kikker), maar ook de stiefzussen en stiefmoeder van Assepoester: Drizella, Anastasia en Lady Tremaine. De indringer Donald Duck heeft zich verkleed als Maleficent (Doornroosje) en zal zich verstoppen in de show, zodat hij kan meefeesten met de Disney Schurken.

De Disney Schurken zullen ook graag aan je zijde willen poseren voor foto’s tijdens ontmoetingen op verschillende locaties in het Disneyland Park.

 

Nog meer ontmoetingen met Halloween sterren

De Disney Schurken zijn niet de enigen die zich klaar maken om het Disneyland Park binnen te vallen en hun favoriete seizoen te vieren! Minnie, Stitch, Goofy, José Carioca en Panchito Pistoles (Donald’s partners in crime in de film De Drie Cabelleros) en zelfs de Kolderkat uit Alice in Wonderland beloven je enkele onvergetelijke ontmoetingen. Alvast één advies dat we kunnen meegeven: neem zeker het programma en de parkplattegrond mee, dat terug te vinden is bij de ingang van de Disney Parken, zodat je niets hoeft te missen!

Qua decoraties wordt alles in het werk gesteld om je te helpen om in de monsterlijk gekke en kleurrijke sferen te komen! Geesten en pompoenen veroveren Main Street, U.S.A. en Frontierland. Grote, kleurrijke sculpturen vormen ook een belangrijk onderdeel van het feest. En gedurende het hele seizoen kan je bij Fuente del Oro Restaurante de marionet van Miguel ontdekken, de held uit de Disney/Pixar film Coco.

 

Het Halloween seizoen vindt plaats van 1 oktober t/m 4 november 2018. ‘De Grandioze Mickey Mouse Party’ gaat nog verder tijdens het nieuwe kerstseizoen, ook vol verrassingen. Meer info daarover volgt later.