Fotoalbum: Fantasy Island – juni 2018

De Themeparkfreaks brachten een bezoekje aan het iets minder bekende Fantasy Island. Dit Britse pretpark herbergt nochtans enkele indrukwekkende achtbanen. De indrukwekkendste zijn ongetwijfeld The Millenium en The Oddysey. De eerste is een soepele Vekoma achtbaan met een hoogte van 46 meter, die je meeneemt door het luchtruim boven het park. Dit aan een topsnelheid van 90 km/h. The Odyssey is een custom Vekoma SLC. Met een lifthill van 51m hoogte krijg je een rit voorgeschoteld met een topsnelheid van 101 km/h.

Naast vijf achtbanen beschikt het park ook over twee darkrides, zes thrill rides en ontelbare attracties voor de kids. De darkrides kan je terugvinden in de grote piramide. Je kunt in Fantasy Island opteren voor een bandje waarmee je alle attracties onbeperkt kan bezoeken of een kaart waarbij je een bepaald bedrag kan uploaden en zo de attracties van je keuze kan doen. Het is gewoon even overwegen welke formule voor jou het beste is.