Eerste glijbanen worden geplaatst bij Lago Kortrijk

Onlangs kwamen de eerste glijbaanonderdelen aan bij het nieuwe Lago zwempark te Kortrijk, kort daarna begon de opbouw ervan. Dit nieuwe park krijgt maar liefst vijf glijbanen en daarbovenop de langste wildwaterbaan van België.

 

Bij het nieuwe Lago zwempark te Kortijk worden momenteel de eerste glijbanen geïnstalleerd, deze worden gekoppeld aan een grote glijbaantoren. Het park zou oorspronkelijk drie glijbanen krijgen, maar voegde er na de aankondiging van het Bellewaerde Aquapark twee extra aan dit aanbod toe. Het gaat om de Black Hole en Turbo. Onze reporter kon onlangs foto’s maken van de glijbaanonderdelen die klaarliggen om opgebouwd te worden.

Het nieuwe Lago bad te Kortrijk moet het paradepaardje worden van de groep. Met een lengte van maar liefst 160 meter zal hier de langste wildwaterbaan van België te vinden zijn! Het zwembad omvat verder een Olympisch 50 meter sportbad, een golfslagbad, drie kinderbaden, een warme lagune, een buitenbad met waterspeeltuin en een wellness met twee sauna’s en een hammam.

 

Bron: Lago

Foto Dimitri Delanghe – Themeparkfreaks.eu