Cedar Point sluit thrillride Witches’ Wheel

Het Amerikaanse park Cedar Point, waar dit jaar nog de hybride achtbaan Steel Vengeance opende, liet weten afscheid te gaan nemen van de thrillride Witches’ Wheel. De laatste dag dat deze attractie haar rondjes zal draaien is maandag 3 september 2018.

 

Bij Cedar Point zullen de fans van thrillride Witches’ Wheel op 3 september de laatste ritjes kunnen maken. Deze thrillride verdwijnt nadien uit het park. Witches’ Wheel is een zogenaamde Enterprise attractie, gebouwd door Huss.

 

 

Het park liet in een mededeling weten dat de attractie, die opende in 1977, plaats moet maken voor toekomstige uitbreidingen. Welke nieuwigheden we mogen verwachten werd nog niet aangekondigd.  De attractie is gelegen achter de achtbaan Top Thrill Dragster en tussen Maverick en Gemini.

 

 

Bron en foto: Cedar Point