Zomerse avonturen in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn, het familiepretpark met 30 topattracties voor de hele familie, zorgt deze zomer voor een grote glimlach bij ouder en kind. Afgelopen weekend is de waanzinnige zomershow ‘De Drakenridders’ in première gegaan. Bezoekers kunnen de hele zomer lang iedere dag genieten van spannende show met dappere ridders en gevaarlijke draken. Daarnaast kunnen zij waterpret beleven in Aquaventura Slidepark, waar de kleintjes spelen bij de waterspeeltuin en de durfals van maar liefst 11 waterglijbanen kunnen zoeven. Bovendien kan iedereen zich vier woensdagen in augustus lekker lang in het park vermaken tijdens de Zinderende Zomeravonden. Beleef zomerse avonturen in Avonturenpark Hellendoorn!

 

De Drakenridders

In het vernieuwde openluchttheater is afgelopen weekend de spectaculaire zomershow ‘De Drakenridders’ in première gegaan. Tijdens deze stuntshow laat een internationaal team van atleten de hele familie op het puntje van hun stoel zitten. Het verhaal van ‘De Drakenridders’ speelt zich af in de wereld van Hellendra, de gewetenloze draak van de vorig jaar geopende attractie ‘Het DrakenNest’. Hellendra bewaart gestolen waardevolle schatten in een verlaten kasteel. Lukt het de dappere ridders deze heelhuids terug te veroveren met hun indrukwekkende stunts? De show is geschikt voor de hele familie en is tot en met 2 september meerdere malen per dag te zien in Avonturenpark Hellendoorn.

Beleef tot en met september waterpret in het Aquaventura Slidepark! Met 11 spectaculaire waterglijbanen, een heerlijk zandstrand om te zonnen en voor de dreumesjes een waterspeeltuintje, is het waterpark deze zomermaanden de ideale plek om heerlijk te vertoeven. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree voor Aquaventura bedraagt € 3, -.

 

Zinderende Zomeravonden

Ook dit jaar organiseert Avonturenpark Hellendoorn weer Zinderende Zomeravonden! Op deze zomeravonden is het park langer geopend waardoor nog langer genoten kan worden van de topattracties en shows die het park te bieden heeft. De attracties zijn open tot 21.30 uur en iedere Zinderende Zomeravond wordt feestelijk afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 21.45 uur. De Zinderende Zomeravonden vinden plaats op 1, 8, 15 en 22 augustus.