Verfrissing bij LAGO tijdens hittegolf!

Komende dagen geeft de thermometer zonnebaden, ijsjes en afkoeling in verfrissend water aan! Het is geen weer om te shoppen, te werken of thuis te zitten: iedereen snakt naar afkoeling. Gezien een eigen zwembadje vullen geen optie is met deze droogte, moet je wel een alternatief zoeken. Wij geven je groot gelijk, zeker omdat we een geweldige bestemming hebben dichtbij huis met 1,76 miljoen liter buitenwater op zes verschillende plaatsen in België. En dat met extra lange openingsuren!

 

Een dagje vakantie in tropisch België!

Ook deze zomer blijft LAGO dé ideale plek voor een zogenaamde staycation, oftewel: een geweldige dag vakantie dichtbij huis, voor het ganse gezin! Of je nu komt voor de spannende wildwaterbaan, het buitenbad, de kleurrijke kinderbaden met waterspeeltuin of de warme lagune met watermassage, er is voor ieder wat wils. Met de tropische temperaturen in België, zit de kans er dik in dat je humeur dezer dagen gesteld zal zijn op waterpret met het hele gezin. Heel wat van die gezinnen trekken bijgevolg richting kust, goed voor uren aanschuiven, parkeerplaats zoeken en… weg is de pret. LAGO biedt met zijn 6 zwemparadijzen inclusief buitenbaden een ideaal alternatief voor wie wél het vakantiegevoel wil en niet op reis is. Magnifieke locaties, prachtige buitenbaden met ruimte openingsuren, gezellige buitenbars en metersgrote ligweides met ligstoelen staan ter jouw beschikking om er een onvergetelijke dag vakantie van te maken en dat van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

 

Nocturne in LAGO Pelt Dommelslag

Het Limburgs zwemparadijs van LAGO wil zijn bezoekers op de warmste dag van het jaar extra verfrissing brengen. Omdat de nachten amper afkoelen, wil LAGO Pelt Dommelslag iedereen uitnodigen om een late avondduik te nemen in het zwemparadijs. Het zwemparadijs zal uitzonderlijk geopend zijn tijdens deze tropische nacht van vrijdag op zaterdag zodat iedereen maximaal kan genieten van het uitgebreide zomeraanbod. Je kan van ’s morgens vroeg 10u00 tot 1u00 vrijdagnacht terecht in LAGO Pelt Dommelslag om afkoeling te zoeken. Tijdens het weekend gelden de normale openingsuren, namelijk zaterdag tot 19u00 en zondag tot 18u00.

Het West-Vlaamse zwemparadijs LAGO Brugge Olympia beschikt over 1 buitenbad, 1 whirlpool en 1 kinderbuitenbad. Het komend weekend zijn deze baden op vrijdag open tot 22u00, op zaterdag tot 20u00 en op zondag tot 18u00.

In Lier kan je vernieuwde buitenaanbod van 2017 ontdekken op vrijdag tot 21u30, op zaterdag tot 19u00 en op zondag tot 18u00. LAGO Beveren De Meerminnen biedt zijn bezoekers een verfrissende zwemvijver en een buitenbad dat op vrijdag open zal zijn tot 21u30 en in het weekend steeds tot 19u00.

In LAGO Gent Rozebroeken zijn er buiten 2 zwembaden en 1 kinderbad: de buitenbaden zijn deze weekdagen uitzonderlijk geopend tot 21u00 in plaats van 19u00. In het weekend kan je er terecht tot 19u00 op zaterdag en tot 18u00 op zondag.

Maar ook in Wallonië verwelkomt LAGO je graag in LAGO Mons Piscine du Grand Large. Met een magnifiek uitzicht op het meer kan je hier plonsen in de buitenbaden op vrijdag tot 20u00 en in het weekend tot 18u30 en 17u30.

 

120 gratis ijsjes voor de eerste bezoekers

Wie vakantie zegt, zegt in één adem ook ijsjes eten. Niets leukers dan uren waterpret combineren met een welverdiende ijslolly, hoorntje of raketijsje! Dankzij IJSBOERKE kunnen we op vrijdag 27 juli de eerste 120 bezoekers van LAGO Pelt Dommelslag trakteren op een heerlijk raketijsje! Dat zullen heel wat blije gezichten zijn die hun dagje zwempret compleet maken met deze lekkernij op deze tropische zomerdag.

Niet zo’n fan van zwemmen? Het Rest-eau-café van elk LAGO zwemparadijs beschikt over een gezellig terras en een ruime menukaart boordevol verfrissende cocktails, lekkere slaatjes en zo veel meer.

Redenen genoeg dus om ook deze zomervakantie nog een dagje LAGO op het programma te zetten!

 

 

Zeggen ijsjes eten en in een buitenzwembad duiken je wel wat de komende dagen? Neem dan een kijkje op de website www.lago.be of op onze Facebook- en Instagrampagina’s voor meer info of zak af naar de zwemparadijzen in Beveren, Brugge, Gent, Lier, Mons en Pelt.