Nieuwe attractie Bayern-Park werd geopend

Het Duitse Bayern-Park opende onlangs met Stadlgaudi 4D een gloednieuwe attractie, die nog nergens anders terug te vinden is. Bij deze shooter attractie neemt men plaats in een huifkar en schiet men op schermen, na elke ronde draait het centrale platform rond, waardoor je in een andere scene terecht komt. Deze attractie werd gebouwd door Lagotronics Projects.

 

De nieuwe attractie van het Duitse pretpark Bayern-Park werd onlangs geopend en werd al meteen een wereldprimeur. Lagotronics Projects bouwde hier een nieuw soort darkride, die volledig interactief is. Bij Stadlgaudi 4D begint de ervaring al bij het betreden van de wachtrij. Bezoekers zullen ontdekken wat er zoal in deze gekkestal gebeurt wanneer het nacht is. Drie dieren, de haan, de kat en het paard, vergaderen namelijk over het organiseren vaan een grote boerderij markt… Maar dat is onmogelijk zonder de hulp van de andere dieren.Ze vragen dan ook aan de bezoekers de andere dieren te wekken.

 

Wanneer je het voertuig betreedt, dat bevestigd is op een draaiplatform, kom je terecht op de jaarmarkt. Je zal bij elke scene kermispelen kunnen spelen, waarbij je zoveel mogelijk doelen moet raken met je wortel kanon. Onder de scenes bevinden zich een keuken, schuur of een veld. Aan het einde van de rit en dus ook van de jaarmarkt barst een groot vuurwerk los. Je kan dan ook je scores vergelijken met die van de anderen.

 

 

Bron en foto’s: Bayern-Park