La Place opent deuren in attractiepark de Efteling

Niemand minder dan Roodkapje opende donderdagvanochtend de deuren van het La Place restaurant in de Efteling. De opening van het nieuwe La Place restaurant is voor het attractiepark het meest zichtbare resultaat van de samenwerking waarvoor beide partijen eind juni het startsein gaven.

 

Eind juni kondigden beide bedrijven een grootschalige samenwerking aan, waarbij zij een nieuw kinderconcept met gethematiseerde Efteling speelhoeken en kindersmulmenu’s lanceerden. In alle Nederlandse vestigingen* van La Place is het kindersmulmenu – samengesteld door de Efteling en La Place – inmiddels verkrijgbaar. Bovendien kunnen kinderen in dertien vestigingen van La Place naar hartenlust spelen in een Efteling speelhoek.

 

Kers op de taart in samenwerking

“De opening van deze La Place vestiging is de kers op de taart in onze samenwerking met de Efteling. La Place wil net als de Efteling haar gasten dagelijks verwonderen. Wij doen dat met ons ‘verstheater’ waar kleuren, producten en life-cooking voor beleving zorgen. We zijn ervan overtuigd dat we hier in deze betoverende wereld gezinnen en kinderen nog meer kunnen verrassen”, vertelt Jeffrey Jansen, Commercial Director van La Place.

Olaf Vugts, Creatief Directeur van de Efteling, vult aan: “Het is voor het eerst dat een externe partij één van onze horecalocaties op vaste basis gaat exploiteren. Na de gezamenlijke creatieve invulling van de speelhoeken in de La Place restaurants en de kindermenu’s zijn we als Efteling blij dat we nu onze gastenook kunnen laten genieten van het bekende vers en verantwoord concept van La Place passend binnen de Efteling-identiteit”, zegt Olaf Vugts, Creatief Directeur van de Efteling.

*De kindersmulmenu’s worden verkocht in de Efteling en in alle Nederlandse La Place vestigingen (m.u.v. Express, NS-stations, luchthavens, RAI Amsterdam en Duinrell).