Duinrell viert zomervakantie

De zomervakantie is begonnen en dat betekent extra veel fun op Duinrell. De attracties zijn elke dag tot 18.00 uur open en in het Tikibad kunnen gasten dagelijks tot 22.00 uur genieten van alle spectaculaire waterglijbanen. Tot en met  26 augustus is de wervelende magieshow Scott & Muriel The accidental illusionists drie keer par dag te zien in het Zomertheater van Duinrell.

 

Zomershow Scott & Muriel The accidental illusionists

Geen serieuze toestanden, geen nepwind die hun haren in model waait, geen moeilijke gezichten: de show van Scott & Muriel is, boven alles, lachen, gieren, brullen. De onhandige goochelaar Scott haalt de spannendste stunts uit met zijn ietwat naïeve en vooral hartverwarmende assistente Muriel. Een assistente met lef, want erg moeilijk doet ze niet over zijn gekke ideeën. Ze gaat er in mee en maakt er het beste van.

De Zomershow Scott & Muriel The accidental illusionists is tot en met zondag 26 augustus 2018 dagelijks te zien om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. De show duurt 30 minuten.

 

Attracties

Tijdens de zomervakantie is er extra veel tijd om alle spetterende attracties en vrolijke shows te ontdekken. Gasten kunnen elke dag tot 18.00 uur genieten van een verkoelende afdaling in de Splash, een spannende rit in de Falcon en een spectaculaire zweefvlucht in Wild Wings. Natuurlijk is er tussendoor nog genoeg tijd om even bij te komen op het terras of op de ligweide van het Tikibad.

 

Tikibad

Het Tikibad, het grootste indoor waterpark van de Benelux, is elke dag tot 22.00 uur open. Gezinnen met kleine kinderen beleven samen heel speelplezier in kids waterpark Playa. Dit nieuwste gedeelte van het Tikibad is speciaal voor kinderen van 0 tot 12 jaar en heeft vier glijbanen én diverse waterspeeltoestellen. Naast Playa zijn er dertien spetterende waterattracties. Van de driedubbele cone glijbaan Triton en de supersnelle Cycloon tot de rustige Lazy River, er is waterfun voor jong en oud!