Een verrassing van formaat bij de première van Ant Man & The Wasp in Disneyland Paris

Het weekend van 14 juli kreeg dit jaar een speciale touch in Disneyland Paris. Bezoekers van het Walt Disney Studios Park werden getrakteerd op een reeks speciaal op maat gemaakte evenementen ter ere van de Europese première van de nieuwste Marvel Studios film, Ant-Man and the Wasp. De film komt uit op 18 juli en stuurt ’s werelds kleinste superheld terug naar het grote scherm. Eindelijk krijgen we antwoord op de vraag die iedereen zich sinds april stelt: waar was Ant-Man toen alle anderen Thanos aan het bestrijden waren in Avengers: Infinity War?

 

Er waren tal van verrassingen en de bezoekers werden zelfs getrakteerd op een parade van vintage auto’s die gevuld waren met enkele prestigieuze passagiers: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Hannah John-Kamen maar ook regisseur Peyton Reed en producer Stephen Broussard waren van de partij. Ze maakten selfies en deelden handtekeningen uit voordat ze het Studio Theater betraden om de film aan 900 gelukkigen voor te stellen tijdens de Europese première.

De Europese première van ANT-MAN AND THE WASP was een onderdeel van Marvel Summer of Super Heroes. Het was de perfecte gelegenheid om de festiviteiten rond de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris in schoonheid af te sluiten. En het feest gaat nog de hele zomer door. Tot en met 30 augustus ontdek je tal van shows zoals “Marvel: Super Heroes United” in het Studio Theater, “Stark Expo Presents: Energy for Tomorrow” aan de voet van het Hollywood Tower Hotel, “Dance with the Guardians of the Galaxy” en zelfs een heroïsche ontmoeting met Captain America.

 

ANT-MAN AND THE WASP, in de bioscoop vanaf 18 juli 2018

Na de avonturen van Captain America: Civil War, heeft Scott Lang (Paul Rudd) het moeilijk om de juiste balans te vinden tussen het vaderschap en een superheld zijn. Maar aan zijn worsteling met de gevolgen van zijn keuzes wordt abrupt een einde gemaakt wanneer Hope van Dyne (Evangeline Lilly) en Dr. Hand Pym (Michael Douglas) hem benaderen met een nieuwe dringende missie… Scott moet opnieuw het Ant-Man pak aantrekken en aan de zijde van Wasp vechten om de geheimen te onthullen die al lang verborgen zijn gebleven.

 

Ontdek het programma van “Marvel Summer of Super Heroes”

Stel je voor dat je zelf de kracht had om rechtstreeks in je favoriete films en strips te duiken… Dat kan nu dankzij Marvel Summer of Super Heroes in het Walt Disney Studios Park. Disneyland Paris geeft je de kans om een geweldige dance-off te houden met Star-Lord en Gamora, de Guardians of the Galaxy. Je kan de meedogenloze Loki aanschouwen die de macht probeert te grijpen over Thor, Spider-Man en Black Widow tijdens de show Star Expo presents: Energy for Tomorrow. Je kan zelfs Captain America ontmoeten. Laat jezelf verbazen tijdens de geweldige show Marvel: Super Heroes United met Iron Man, Doctor Strange, Black Panther, Scarlet Witch, Nebula en vele anderen!