Seaworld Orlando opent Sesame Street themazone in 2019

Het Amerikaanse park Seaworld Orlando zal volgend jaar een nieuw themagebied openen dat in het teken zal staan van de figuurtjes uit de kinderreeks Sesamstraat. De zone, of beter gezegd straat, zal lijken op de straat uit de populaire reeks.

 

Hoewel men momenteel nog volop werkt aan de nieuwe attractie voor dit jaar kondigde SeaWorld Orlando onlangs aan volgend jaar een nieuwe themazone te openen. De nieuwe toevoeging van dit jaar is een unieke Rapid River Infinity Falls.

De nieuwe themazone zal de bezoekers meenemen naar de iconische straat uit de populaire kinderreeks. Hiervoor moet het Happy Harbor gebied volledig omgebouwd worden. Bezoekers zullen er kunnen wandelen door de tuin van Abby Cadabby, de winkel van Mr. Hooper ontdekken of langsgaan bij het nest van Big Bird (Pino). Verder zullen er doorlopend meet en greets plaatsvinden met de figuurtjes uit de reeks.

 

Bron en foto’s: SeaWorld