Ontdek hier de attractielijst van de Gelaender Kirmes

De Nederlandse Gelaender Kirmes zal dit jaar doorgaan van 25 mei tot en met 30 mei in Geleen. Geleen is gelegen helemaal in het zuidoosten van het land, tussen België en Duitsland. Er zullen 90 kraampjes aanwezig zijn, waaronder 21 attracties van het type grootvermaak.

 

De kermis situeert zich rond de Markt, Nieuwe Markt, Raadhuisstraat en Rijksweg in Geleen. Daar zullen de 90 kraampjes opgesteld worden. Achtbaanfans kunnen genieten van twee achtbanen. De grootste is de Spinning Coaster van Buwalda. De andere achtbaan is de Goldmine Express van Hendriks.

Wie niet bang is van hoogtes, en wie van grote snelheden houdt, kan terecht in de Booster Maxx van de Voer. Ook niet te onderschatten is de Air Race Bungee van de Voer, een bungee attractie waarbij je in een bal zit die wordt afgeschoten doormiddel van elastieken.

Wie van thrill rides houdt kan zich al volop verheugen, want daarvan zullen er een heleboel op deze kermis staan. Van de partij zijn onder andere Heartbreaker van Bartelds, de gloednieuwe Reactor van Moonen, de Carribean Beach Polyp van de heer van Tol, de Shaker van Haaima, Show Time van de heer van de Wiel, de Skate Jumper van Ordelman en de Sound Machine van Hoefnagels. Daarnaast komen er ook nog twee Break Dance-attracties. Zowel de Future Dance van Boesveld en de Break Dance van Hoefnagels zullen er opgesteld staan.

Fun kan je beleven op de Cake Walk van Reemer, de funhouse Fire Department van Ordelman en de botsauto’s. Wie geen vrees heeft kan zijn dapperheid beproeven in het spookhuis Thriller van Lemmerman.

Star Wars fans kunnen zich uitleven in de Virtual Reality attractie Star Wars van Swinkels. De volledige attractielijst kan je hieronder terugvinden, tesamen met heel wat video’s van de attracties. Naast het grootvermaak zal er ook heel wat kleinvermaak aanwezig zijn, aangevuld met speel- en gokkraampjes, maar ook drank- en eetstanden.

 

Attractielijst van het grootvermaak:

Air Race Bungee – de Voer (Ejections Seat)

Autoscooter – Hinzen (Botsauto)

Booster Maxx – de Voer (Booster)

Break Dance – Hoefnagels (Break Dance 3)

Cake Walk – Reemer (Cake Walk)

Carribean Beach Polyp – van Tol (Polyp Monster 3)

Cocoon – Lutgens (Rupsmolen)

Fire Department –Ordelman (Funhouse)

Flying Jumbo – Vermolen (Vliegmolen)

Future Dance – Boesveld (Break Dance 3)

Goldmine Express – Hendriks (Family Coaster)

Heartbreaker – Bartelds (Heartbreaker)

Reactor – Moonen (Heavy Rotation)

Rue de Paris – Punt/Sloots (Funhouse)

Shaker – Haaima (Tripride)

Star Wars – Swinkels (Gravitron)

Show Time – van de Wiel (Afterburner)

Skate Jumper – Ordelman (Smashing Jump)

Sound Machine – Hoefnagels (Top Scan)

Spinning Coaster – Buwalda (Spinning Coaster)

Thriller – Lemmerman (Spookhuis)

 

 

 

Bron: Kermisland