Nieuwe attractie BillyBird Park Hemelrijk geopend

Het Nederlandse park BillyBird Park Hemelrijk opende haar nieuwe attractie. De Ballenfabriek is een groot speelhuis met speelballen. Er bevindt zich onder andere een waterval aan ballen.

 

4 april was een speciale dag voor het Nederlandse park BillyBird Park Hemelrijk. Het park maakte in januari bekend dat ze in het voorjaar van 2018 een nieuwe attractie zouden openen. Begin april openden ze de gloednieuwe attractie: De Ballenfabriek.

Gasten moeten als arbeider zich inklokken in de fabriek en kunnen daarna genieten van twee verdiepingen vol met ballen. De Ballenfabriek is een groot speelhuis waar kinderen kunnen spelen met ballen. Ze kunnen er ballen afvuren in een luchtkanon of zelfs onder een waterval van ballen staan.

De Ballenfabriek is volgens het park nog niet klaar. Ook al zal er enkele ochtenden onderhoud uitgevoerd worden, het park zal toch de nieuwe attractie dagelijks openen voor het publiek.

Het recreatiepark met attracties, buitenspeeltuinen, een binnenspeeltuin en zelfs een strandbad is te vinden in Volkel in Nederlands en is dagelijks geopend.

Foto’s: BillyBird Park Hemelrijk