Grootste springkasteel ter wereld komt naar Gent

Wie dit jaar de beurs FACTS bezoekt zal het grootste springkasteel ter wereld kunnen trotseren. Op FACTS staan science fiction, televisie en videogames centraal, maar dit jaar ook The Beast.

 

The Beast is een springkasteel van 272 meter lang en heeft een gewicht van maar liefst zes ton. Dit gevaarte zal voor een tweede keer opgesteld worden op de FACTS beurs te Gent. Deze beurs gaat op 7 en 8 april door in Flanders Expo.

Vorig jaar konden de bezoekers van de beurs al kennismaken met The Beast, maar dan in een kleinere opstelling. Om de capaciteit zo hoog mogelijk te houden zal het parcours in twee gesplist worden, waardoor er meer mensen het springkasteel kunnen trotseren.

 

 

Op FACTS kunnen bezoekers ook beroemde acteurs als Emelie de Ravin, beter bekend als Belle in de ABC-serie ‘Once Upon A Time’, ontmoeten en een handtekening van hun idool bemachtigen.

 

Bron en foto: FACTS