Directeur Walibi Belgium test Tiki-Waka

Zonet verscheen een filmpje op een fanpagina van Walibi waarin we zien hoe parkdirecteur Jean-Christophe Parent en Marketing & Sales Manager Marc Guffens een ritje maken in de gloednieuwe achtbaan van het park. Het lijkt er op dat het nu niet lang meer kan duren voordat ook bezoekers kunnen plaatsnemen.

 

Het was sinds het begin van het seizoen afwachten tot de eerste bezoekers plaats mochten nemen in de gloednieuwe achtbaan Tiki-Waka in Walibi Belgium. Het park had de achtbaan graag al geopend bij de aanvang van het nieuwe seizoen maar de slechte weersomstandigheden zorgden voor een kort uitstel. Via de sociale media liet het park eerder al weten dat de achtbaan niet zou geopend worden voor 7 april. Of bezoekers morgen al een ritje mogen maken is nog niet meegedeeld, maar lang kan het niet meer duren.

Vanmiddag deelde de fanpagina Walactu Belgium een filmpje waarin we zien dat parkdirecteur Jean-Christophe Parent en Marketing & Sales Manager Marc Guffens alvast een ritje maakten in de nieuwe aanwinst.

 

Alles over Tiki Waka kan je hier ontdekken.