Rasti-Land opent twee nieuwigheden

Het Duitse pretpark Rasti-Land zal dit jaar twee nieuwigheden openen die gericht zijn op de jonge bezoekers. Het gaat om twee nieuwe speeltuigen, waarvan eentje een waterspeelplaats wordt. Zo krijgt het doelpubliek van het park weer extra mogelijkheden om te ravotten.

 

Na de opening van heel wat nieuwigheden in het overdekte gedeelte van Rasti—Land, Dino World, zal dit jaar het outdoor park enkele nieuwe speeltuigen krijgen. Met Brückenturm komt er een gloednieuwe klimtoren bij. Deze zal gebouwd worden als een uitbreiding op de al bestaande Raubritterburg. Deze klimtoren zal de kinderen een mooi uitzicht bieden voordat ze via de glijbaan weer naar beneden glijden.

Bij Wasserspielplatz kunnn de kinderen zich uitleven met water, ideaal bij warm weer. Voor de nieuwigheden werkt Rasti-Land samen met het houtbedrijf Bergmann. Het bedrijf is ook verantwoordelijk voor de Raubritterburg.

Als alles goed verloopt kunnen de nieuwigheden geopend worden in mei 2018. Deze liggen in de buurt van het restaurant, zodat ouders een oogje in het zeil kunnen houden vanop het terras.

Bron en foto’s: Rasti-Land