Openingsdatum Toy Storyland bij Walt Disney World Resort bekend gemaakt

Na maanden van bouwen lijkt het Toy Storyland in het Walt Disney World Resort in Florida bijna compleet. In het gebied zullen de figuurtjes uit de bekende Toy Story films tot leven komen in meerdere attracties.

 

Het nieuwe Toy Storyland in het Walt Disney World Resort in Florida is bijna compleet. Dit gebied ligt in het Disney’s Hollywood Studios park en onlangs werd de openingsdatum bekendgemaakt. Vanaf 30 juni zullen de bezoekers dit nieuwe gebied kunnen ontdekken.

 

 

Wie het gebied betreedt, zal krimpen tot de grootte van een stuk speelgoed en samen met Woody, Jessie, Buzz en de rest van Andy’s favoriete speelgoed plezier maken in zijn achtertuin. Andy bouwde er namelijk enkele attracties.

 

 

De attracties

Slinky Dog achtbaan: De eerste uitbreiding wordt een familievriendelijke achtbaan. Deze nieuwe achtbaan wordt er eentje van de bekende Slinky Dog, waar je in Disneyland Parijs al een rupsmolen van kan terugvinden.  Op de rug van een Slinky Dog, zal je doorheen een nieuw land rijden gevuld met heel wat speelgoed. De achtbaan zal een lancering bevatten en wordt gebouwd door het Duitse bedrijf Mack Rides.

 

Alien Saucers attractie: de groene wezentjes uit de films nemen de bezoekers mee voor een ritje op een van hun vliegende schotels.

Toy Story Midway Mania: de gasten kunnen hier in een Toy Story videogame, gemaakt door Midway, schieten op 3D-objecten. Deze populaire attractie wordt uitgebreid met een extra track.

 

 

Bron en foto’s: Disney