Parc Ange Michel opent twee nieuwe attracties waaronder achtbaan

Het Franse pretpark Parc Ange Michel, gelegen aan de Normandische kust, gaat dit jaar twee nieuwe attracties openen. Het gaat om twee attracties die geschikt zijn voor de hele familie. Eentje daarvan wordt zelf een achtbaan.

 

Tourbillon:

Tourbillon wordt de 3de achtbaan van het Franse pretpark. Het wordt een Spinning Coaster van de Italiaanse fabrikant Gosetto. Het parcours zal verlopen in een 8-vorm terwijl de bezoekers ronddraaien in de bakjes. De parkmascotte Angy zal te zien zijn op de treinen om zo de bezoekers vanaf 95 centimeter te vergezellen tijdens de rit. Tourbillon is het Franse woord voor Wervelwind. Een gelijkaardige achtbaan vinden we terug met Voltigo in het Franse pretpark Dennlys Parc.

 

Cochons qui rient:

De tweede nieuwe attractie voor Parc Ange Michel wordt Cochons qui rient. Hier zullen de jongste bezoekertjes vanaf 90 centimeter een ritje kunnen maken in “de lachende varkentjes”. De nieuwe carrousel komt op de boerderij van Angy en is gewijd aan de kleine lachende varkentjes. Tijdens de rit zullen de kinderen langs koeien, kippen, ezels en natuurlijk ook varkens gaan en heel wat beestjes ontdekken.

 

Bronnen: Parc Ange Michel, rcdb

Foto’s: Parc Ange Michel