Movieland Park laat bezoekers een jeeptocht tussen dino’s maken

Het Italiaanse park Movieland Park laat dit jaar de dino’s terug tot leven komen in de nieuwe attractie Pangea. Het park is gelegen aan het Gardameer en neemt je mee voor een echte Hollywoodervaring met dinosaurussen.

 

Met Pangea opent het park opnieuw een rondritje. Deze rondrit neemt je mee voor een avontuur doorheen de leefwereld van deze gigantische reptielen. Het hele gezin zal betrokken worden in een avontuurlijke reis om zo een ​​fantastische wereld te ontdekken. Aan boord van auto’s, speciaal gemaakt voor deze attractie, zullen ze fascinerende scenario’s doorkruisen en verschillende soorten dinosaurussen ontmoeten.

Movieland zou zichzelf niet zijn mocht de rit niet vol verrassingen zitten. De inzittenden zullen snelle reflexen en stalen zenuwen nodig hebben om deze missie tot een goed einde te brengen. Het bijzondere aan deze attractie is het feit dat één van de gasten zelf zal kunnen rijden. Dit geeft een extra dimensie aan de totale ritbeleving.

 

Bron en foto: Movieland Park