Grootvader bouwt achtbaan voor kleinkinderen in voortuin

De kleindochters van Fred Grubb krijgen een geweldige achtbaan cadeau, in de voortuin van Grubb. Zeer vreemd? Wel niet helemaal, Fred Grubb is namelijk de CEO van Rocky Mountain Construction, een bedrijf dat de laatste tijd de ene achtbaan na de andere bouwt.

 

CEO van het Amerikaanse bedrijf Rocky Mountain Construction gaat zijn kleindochters van tien, zes en zeven, een achtbaan cadeau doen. Deze achtbaan zal in zijn voortuin komen te staan. De achtbaan zal een hoogte krijgen van 30 meter en zal een snelheid behalen van 83 km/h.

Fred Grubb vertelde dit aan de lokale pers. Zijn huis is niet ver van het pretpark Silverwood gelegen. “Ik weet het, het is wel een beetje excentriek, maar ach, in deze sector zijn we allemaal een beetje excentriek. “ De man vertelde dat hij dit idee al een hele tijd had, maar dat zijn kleinkinderen nu pas groot genoeg zijn om in een achtbaan te stappen. “Het is als een zwembad bouwen, maar ik zit nu eenmaal in de achtbaan sector.”

De achtbaan wordt van het type Raptor, zoals momenteel ook gebouwd wordt in Six Flags Fiesta Texas met Golden Lasso Coaster en in California’s Great America met RailBlazer.

 

 

 

Bron: CDAPress