TusenFryd heeft plannen voor een nieuwe attractie

Het Noorse pretpark TusenFryd wil graag een nieuwe attractie bouwen. Om te achterhalen welke nieuwe publiekstrekker het park nodig heeft gaat het bedrijf te rade bij haar bezoekers. In een enquête wordt er al suggestief verwezen naar twee verschillende achtbanen, enkele interactieve attracties, een vrijevaltoren of een waterattractie.

 

Het Noorse pretpark TusenFryd wil graag een nieuwe attractie bouwen en gaat daarvoor te rade bij haar bezoekers. Het pretpark doet dit aan de hand van een enquête. Deelnemers aan het onderzoek kunnen kiezen uit zeven verschillende mogelijkheden. Onder de mogelijkheden vinden we twee nieuwe achtbanen terug. De eerste achtbaan is een familie achtbaan die niet overkop gaat. Een tweede optie is een gelanceerde achtbaan die wél verschillende inversies kent.

Wat opvalt is het feit dat het Noorse park de term ‘katapult-lancering’ gebruikt in haar onderzoek. Die term werd eind november ook al eens gebruikt door Bobbejaanland in een vergelijkbare Belgische enquête. TusenFryd en Bobbejaanland behoren tot dezelfde Spaanse pretparkengroep, namelijk Parques Reunidos.

Naast de achtbanen kan er in de enquête ook gekozen worden voor een spectaculaire vrijevaltoren en een leuke waterattractie voor het hele gezin. De laatste drie mogelijkheden handelen over attracties die gericht zijn op het hele gezin. Zo zou een gethematiseerde shooter naar het park kunnen komen, waarbij bezoekers op doelen moeten schieten. Ook een simulator behoort tot de mogelijkheden. Als laatste stelt het park een filmshow-rit voor die ons doet denken aan de belevingstunnel van Bobbejaanland (The Forbidden Caves) en Movie Park Germany (The Lost Temple).

Wanneer de nieuwe attractie zal openen is nog niet bekend.

 

Bron: Parkerlebnis.