Toy Story Land opent op 26 april 2018 in het Shanghai Disney Resort

Het Shanghai Disney Resort maakte bekend dat de langverwachte uitbreiding Toy Story Land geopend zal worden op 26 april 2018. Dit wordt het zevende themagebied van het park. In het nieuwe themagebied staat alles in het teken van de beroemde Toy Story figuurtjes. Ze krijgen er drie attracties.

 

De werkzaamheden aan het nieuwe themagebied Toy Story Land lopen ten einde bij het Shanghai Disney Resort. Momenteel wordt alles getest in deze zone om te kijken of er eventueel nog kleine aanpassingen nodig zijn.

 

Het gebied wordt zeer kleurrijk. Decoraties en gebouwen zullen zeer groot uitvallen. Hierdoor krijgen bezoekers het gevoel dat ze gekrompen zijn. Woody, Buzz en hun vrienden zullen er tot leven komen en je verwelkomen in drie attracties.

 

Slinky Dog Spin

De Slinky Dog Spin wordt een soort rupsmolen waarbij bezoekers op de rug van Slinky Dog een ritje kunnen maken.

 

Rex’s Racer

Rex’s Racer wordt een gelanceerde Shuttle Coaster van Intamin. Passagiers nemen plaats in een RC wagen die in een Half Pipe rijdt.

 

Woody’s Round-Up

Woody’s Round-Up neemt je mee voor een ritje in een koets achter een paard.

 

Verder kan je er de Meeting Post ontdekken, waar ‘meet and greets’ plaatsvinden. Ook kan je er winkelen bij Al’s Toy Barn en dineren in het Toy Box Cafe.

 

De openingsdatum van het Toy Story gebied is meteen ook de tweede verjaardag van het park.

 

Bron en foto’s: Disney