TPF filmpje: Plopsa Coo

In deze artikelreeks van Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. Vandaag nemen we je mee naar Plopsa Coo

 

Dit gezellige parkje in de Ardennen is de ideale uitstap voor het hele gezin, de prachtige natuur en de leuke attracties zijn een echt plezier voor jong en oud. In het park vind je 2 achtbanen “Halvar” & Vicky The ride. Maar ook een loge Flume “Maya Splash” en de Mega hoge “Mega Mindy Flyer. Recent werden er nog enkele leuke glijbanen “Dino Splash” toegevoegd aan het aanbod.

Er zijn ook enkele unieke attractie te vinden, zo kan je een ritje maken naar het hoogste punt via een stoeltjeslift en voor de spanning kan je een bobsleebaan berijden. En niet te vergeten de prachtige watervallen van Coo natuurlijk.

De beelden van dit filmpje zijn gemaakt door Themeparkfreak Bob en de muziek die gekozen werd is de instrumentale versie van Bumba. Vandaar ook de kleine verwijzing naar Bumba halverwege het filmpje.

Veel Kijkplezier.