Schwaben Park opent interactief autoritje

Onlangs kondigde het Duitse Schwaben Park aan dat haar karting attractie zal sluiten. Inmiddels werd ook bekendgemaakt door welke attractie deze zal vervangen worden in 2018. Het park opent namelijk het interactieve autoritje ‘Anno 1950’. De attractie staat, zoals de naam al doet vermoeden, in het teken van sportwagens uit de fifties.

 

Het Duitse pretpark Schwaben Park onthulde haar nieuwe attractie voor 2018. Anno 1950 wordt een interactief autoritje dat gebouwd wordt op de voormalige locatie van de karting attractie. Bezoekers kunnen achter het stuur kruipen van een Porsche of een Cadillac en een rondje maken over het 280 meter lange parcours.

De attractie zal geleverd worden door Metall-Technik Kirschner. De autootjes rijden via een begeleidende rail doorheen het parcours. Sturen en gas geven kan de bestuurder zelf, waardoor je het gevoel krijgt echt met een auto te rijden. De topsnelheid van de auto’s wordt 7 km/h.

Naast de komst van Anno 1950 belooft het park ook nog een andere nieuwe attractie te openen. Deze attractie zou uniek zijn in haar soort en zal dus haar première kennen in Schwaben Park. De komst van twee nieuwe attracties is zelfs nog niet alles van wat dit park voor ons in petto heeft. Zo zal Schwaben Park ook haar log Flume een flinke renovatiebeurt geven.

 

Bron en foto: Schwaben Park