Kabouter Klus voor de 2.500ste keer op een Plopsa-podium

Afgelopen weekend stond Aimé Anthoni, de acteur die gestalte geeft aan Kabouter Klus, voor de 2.500ste keer op het podium van een van de Plopsa-parken.

 

Zaterdag vierde de Plopsa Group een nieuwe mijlpaal in haar geschiedenis. Aimé Anthoni, de acteur die al 20 jaar lang in de huid van Kabouter Klus kruipt, trad zonet voor de 2.500ste keer op in een van de Plopsa-parken. Deze unieke gebeurtenis werd op feestelijke wijze in Plopsa Indoor Hasselt onthaald, waarbij Aimé na zijn optreden nietsvermoedend terug op het podium werd geroepen en met een cadeaupakket bedankt werd voor alle mooie momenten van de afgelopen jaren. “Wat een enorme verrassing. Ik had zelf de tel niet bijgehouden!”, aldus Aimé Anthoni.

 

 

Plopsa Indoor Hasselt en Aimé zijn al sinds de beginjaren twee handen op één buik. “Ik heb hier gedurende de afgelopen 12 jaar al zoveel optredens gegeven en lachende gezichten gezien. Plopsa Indoor Hasselt is zonder twijfel mijn favoriete park.”, lacht Aimé. Ook Carmine Frisenda, Operations Coördinator van Plopsa Indoor Hasselt, is enthousiast: “Aimé is al jaren een vaste waarde binnen de Plopsa Group. We zijn dan ook verheugd dat we dit uniek moment met hem kunnen delen.”

Nog de hele kerstvakantie lang staat Aimé als Kabouter Klus op het podium van Plopsa Indoor Hasselt in het kader van Kerst met Klus. Bovendien is het indoorpark ook op 25 december en 1 januari geopend. Ook op deze dagen staat er een optreden van Kabouter Klus op het programma.