Fotoalbum: Belantis – juli 2017

Belantis, gelegen bij Leipzig, is een jong pretpark dat hoog inzet op aankleding. Het park werd onderverdeeld in enkele themazones zoals Schloss Belantis, een groot kasteel dat de ingang van het park vormt. Tal der Pharaonen is een woestijnzone waar in een grote piramide de superleuke waterattractie Fluch des Pharao de grote blikvanger is. Naast deze waterattractie is de nieuwste achtbaan Cobra des Amun Ra gelegen. Bij Strand der Götter staan de Goden centraal. In deze zone vind je onder andere de Skyroller Götterflug en de bootvaart Fahrt des Odysseus. Land der Grafen heeft een zeer gezellig dorpspleintje. Drachenflug, een Condor attractie is hier de blikvanger. Insel der Ritter is de thuishaven van de achtbaan Drachenritt. Deze Bobsled Coaster rijdt rond de kantelen van een kasteel waarin de Madhouse Verlies des Grauens verscholen zit. Küste der Entdecker is dan weer een havendorpje met een groot schommelschip en bij Prärie der Indianer beleef je dan weer pret in een frisbee attractie. De grootste en meest spectaculaire achtbaan vind je in het Reich der Sonnentempel. Hier staat namelijk de Eurofighter achtbaan Hurucan.