Noah’s Waterpark opent grootste Cobra glijbaan ter wereld

Het naar eigen zeggen, grootste waterpark van Amerika, opent volgend jaar een gloednieuwe grote glijbaan. Deze zal de naam Raja krijgen en moet de grootste Cobra Slide ter wereld worden.

 

De nieuwe glijbaan Raja, die volgend jaar opent bij Noah’s Waterpark, moet de grootste ter wereld worden . De naam die deze glijbaan zal dragen wordt Raja, wat verwijst naar de koningscobra. De bezoekers zullen kunnen glijden van een hoogte van 20 meter en eindigen op een grote Wave Wall in de vorm van het hoofd van de cobra.

De glijbaan zal niet enkel het hoofd van een cobra dragen, maar volledig in het teken staan van het dier. Zo zal de kleur een slangenpatroon vormen in wit en rood. De gasten zullen kunnen plaatsnemen in twee naast elkaar lopende glijbanen, waardoor ze tegen elkaar kunnen racen. De totale lengte van de glijbaan wordt 108 meter, dit maakt het de langste in haar soort.

Cobra zal de twee glijbaan in haar soort worden voor Amerika. De baan wordt vervaardigd door Polin en heeft in Six Flags Hurricane Harbor in New Jersey een broertje met King Cobra.

 

 

Bronnen: Noah’s Waterpark, Newsplusnotes

Foto’s: Noah’s Waterpark