Brand passeert rakelings langs Six Flags Magic Mountain

In California (VS) woeden momenteel drie grote bosbranden. Eén van deze natuurrampen passeerde rakelings langs het Amerikaanse pretpark Six Flags Magic Mountain. Het park bleef gelukkig gevrijwaard van schade en was gesloten tijdens het hele gebeuren.

 

Nabij de Amerikaanse stad Santa Clarita zijn momenteel drie grote bosbranden aan de gang. Niet zo ver van deze stad vinden we ook het pretpark Six Flags Magic Mountain terug. Dankzij de inzet van blusvliegtuigen, die een rode substantie droppen, kon de brandweer vermijden dat Six Flags Magic Mountain in vlammen opging.

 

Op hallucinante foto’s zien we hoe dicht het vuur bij het park komt. Voor de achtbanen Twisted Colossus, Superman: Escape from Krypton en Scream scheelde het zelfs geen haar.  Gelukkig was het park op dat ogenblik gesloten, waardoor er geen bezoekers gevaar konden oplopen.

 


 

De beelden doen meteen denken aan een grote bosbrand die begin oktober woedde in de buurt van het Disneypark gelegen in Anaheim.

 

 

If anything, the Canyon Fire is making a beautiful sky #canyonfire2 #nofilter #disneyland #mickeypumpkin #dlr #disneylandap

Een bericht gedeeld door LittleGray and LittleSage (@littlegraythread) op

 

Een bericht gedeeld door Jr (@juniorolivas) op

Six Flags Magic Mountain is een heel erg bekend pretpark. Het park herbergt maar liefst negentien(!) achtbanen. Hierdoor bezit het park het record van meest aantal achtbanen in een pretpark.

 

Bron: LA Times