Eerste sneeuw valt in Den Haag: Madurodam is winterklaar

Madurodam is winterklaar! Met man en macht werd in het Haagse themapark gewerkt om de winterse taferelen op tijd in te richten voor de start van de Winterweken a.s. zaterdag. Zo viel er op sommige pleinen zelfs al een flink pak sneeuw. Normaal gesproken start men in Madurodam pas na Pakjesavond met deze werkzaamheden, maar in verband met de verwachte neerslag is besloten om dit jaar al een dag eerder te beginnen.

 

Met meer dan 60.000 schitterende lichtjes, besneeuwde kerstbomen én schaatsen op de grachten is het van 9 december tot en met 7 januari iedere dag op en top winter in het Haagse themapark. Zelfs de Elfstedentocht gaat hier sowieso door. Madurodam is dit jaar ook in de avond te bezoeken, voor een avondwandeling door het magisch verlichte park.