Legoland Billund breidt accommodaties uit met gloednieuw hotel in 2019

Vlakbij de hoofdingang van het park zal Legoland Billund een nieuw themahotel openen in 2019. Dit hotel zal een prijskaartje hebben van 25 miljoen euro. Kinderen kunnen hier met hun ouders logeren in 142 kamers. De kamers zullen in het teken staan van ridders, tovenaars en prinsessen.

 

Legoland Billund is begonnen met de bouw van een gloednieuw hotel. Dit hotel zal uitzien op de iconische ingang van het park en zal geopend worden in 2019. Hierdoor krijgt de bezoeker de kans te overnachten in een volledig gethematiseerd kasteel hotel. Inspiratie voor het hotel werd opgedaan bij de speelgoedversie van een Lego kasteel en zal 900 modellen bevatten.

 

 

“Onze belangrijkste taak is kinderen volledig onderdompelen in de wereld van het Legoblokje. Met dit nieuwe hotel zullen we grootser gaan, dan we ooit deden. Wanneer de kinderen hier vertrekken zullen het gevoel hebben in een echt kasteel gewoond te hebben.”  Vertelt directeur Christian Woller.

Het hotel zal 710 bedden tellen en bestaan uit twee gebouwen, telkens met twee verdiepingen. Verder komt er een restaurant met plaats voor 300 personen, een binnen en buitenspeeltuin. Het hotel zal een totale oppervlakte krijgen van 8000 m2.

 

Momenteel kan men al overnachten in het Legoland Hotel, dat 223 kamers telt en in het Holiday Park.

 

Bron en foto’s: Legoland Billund